Ons team.

Bij Femke van der Mee
Verkoopstyling.

Previous
Next
Als kind al was ik meer geïnteresseerd in het lezen van de woonkrantjes dan in de Donald Duck. Het liefst fietste ik langs te koop staande woningen. Het kon niet anders dan dat ik na mijn middelbare school koos voor een vervolgopleiding tot makelaar.

In 1999 kreeg ik mijn droombaan bij RSP Wonen in ’s-Hertogenbosch. Hier heb ik bijna 14 jaar met veel liefde en succes gewerkt als makelaar. Een huis verkopen had voor mij altijd met mensen te maken.

Samen met mijn man en kinderen woon ik in ons geliefde ’s-Hertogenbosch. Toen de kinderen (tweeling) geboren werden besloot ik het roer om te gooien. De woningmarkt zat op slot en ik zag een kans om mensen te helpen met het wel verkopen van hun huis. En het werkte!

Mijn ruime kennis van onroerend goed gecombineerd met mijn passie voor interieur en mijn gevoel voor mensen en wonen maakte mijn bedrijf tot een succes en een extra tool voor makelaars om hun woningportefeuille beter te presenteren.

Als gediplomeerd makelaar o/g (lid Vastgoedpro), gecertificeerd verkoopstyliste door House of KIKI, docent bij NIA en premium stylist bij Cubiqz in combinatie met ruime ervaring in de makelaardij, heb ik alle kennis en ervaring in huis om u te helpen.

Ten slotte weet ik als geen ander hoe een koper naar een nieuw aan te kopen woning kijkt.
Femke van der Mee
Femke van der mee.
's-Hertogenbosch
Van jongs af aan was ik al elke maand mijn kamer bij mijn ouders aan het restylen. Nu samenwonend met mijn vriend en twee lieve katjes doe ik niks anders, mijn vriend komt regelmatig thuis in een “ander huis”.

Als afgestudeerd ruimtelijk ontwerper en mijn oog voor detail houd ik me vooral bezig met styling en social media communicatie.

Naast mijn passie in interieur en styling ben ik in mijn vrije tijd veel bezig met fotografie en reizen.
Krissy de Korte
Krissy de korte.
's-Hertogenbosch
Mijn naam is Elise Scheutjens en ik studeer aan het Koning Willem I college in ’s-Hertogenbosch. Voor mijn derdejaars stage heb ik gekozen voor een stage in de verkoopstyling branche bij Femke van der Mee verkoopstyling. Interieur is een van grootste passies. We hebben onlangs zelf ons huis verkocht en gaan binnenkort verhuizen. Ik vind het daarom juist ook nu een heel interessant vak en ben benieuwd naar alle ins en outs van verkoopstyling.
stagiaire.
's-Hertogenbosch