Ons team.

Bij Femke van der Mee
Verkoopstyling.

Previous
Next
Als kind al was ik meer geïnteresseerd in het lezen van de woonkrantjes dan in de Donald Duck. Het liefst fietste ik langs te koop staande woningen. Het kon niet anders dan dat ik na mijn middelbare school koos voor een vervolgopleiding tot makelaar.

In 1999 kreeg ik mijn droombaan bij RSP Wonen in ’s-Hertogenbosch. Hier heb ik bijna 14 jaar met veel liefde en succes gewerkt als makelaar. Een huis verkopen had voor mij altijd met mensen te maken.

Samen met mijn man en kinderen woon ik in ons geliefde ’s-Hertogenbosch. Toen de kinderen (tweeling) geboren werden besloot ik het roer om te gooien. De woningmarkt zat op slot en ik zag een kans om mensen te helpen met het wel verkopen van hun huis. En het werkte!

Mijn ruime kennis van onroerend goed gecombineerd met mijn passie voor interieur en mijn gevoel voor mensen en wonen maakte mijn bedrijf tot een succes en een extra tool voor makelaars om hun woningportefeuille beter te presenteren.

Als gediplomeerd makelaar o/g (lid Vastgoedpro), gecertificeerd verkoopstyliste door House of KIKI, docent bij NIA en premium stylist bij Cubiqz in combinatie met ruime ervaring in de makelaardij, heb ik alle kennis en ervaring in huis om u te helpen.

Ten slotte weet ik als geen ander hoe een koper naar een nieuw aan te kopen woning kijkt.
Femke van der Mee
Femke van der mee.
's-Hertogenbosch
Als kind keken mijn vader en ik elke zaterdagavond naar Eigen Huis & Tuin. De make-overs van de huizen vond ik ontzettend interessant. Nadat ik mijn havodiploma had gehaald, koos ik dan ook voor de opleiding tot interieuradviseur. Een onderdeel van het keuzevak interieurstyling tijdens mijn studie was verkoopstyling. Hierdoor ben ik geïnteresseerd geraakt in het vak. In juli 2022 heb ik deze opleiding afgerond en mijn diploma in ontvangst mogen nemen.

Van digitaal tekenen tot het maken van kunst met gedroogde bloemen, ik doe het allemaal. Creatief bezig zijn is iets wat ik het liefste doe. Ik maak in de avonduren dan ook sieraden met onder andere zoetwaterparels, natuursteen en glaskralen.

Tijdens het verkoopstylen kan ik mijn creativiteit kwijt. Dat is een van de redenen dat ik het zo leuk vind!
Liset Willemse
's-Hertogenbosch
Hoi, mijn naam is Maud van Engelen. Begin september ben ik begonnen met mijn stage bij Fem Verkoopstyling. Momenteel volg ik de opleiding tot interieuradviseur aan het Koning Willem I college. Ik zit nu in mijn derde leerjaar. Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat ik al mijn hele leven geïnteresseerd ben in interieur. Creatief bezig zijn, met mensen werken, verschillende stijlen en trends volgen is echt mijn passie. Bij Fem verkoopstyling word ik overal bij betrokken. Femke en Liset leren mij veel en ze nemen me altijd wel mee naar een opname of verkoopstyling. Elke dag is anders
stagiaire.
's-Hertogenbosch

Open sollicitatie

BEN JIJ DIE commerciële, actieve, enthousiaste, creatieve vrouw of man die ik zoek?
BESCHIK JIJ over een MBO-diploma en een Rijbewijs?
HEB JIJ affiniteit met vastgoed & interieur, steek je graag je handen uit de mouwen, kan je goed met mensen omgaan, ben je iemand die graag actief bezig is?
IK, FEMKE VAN DER MEE, ben verkoopstylist en makelaar, ik houd me bezig met het optimaal presenteren van woningen, voor zowel de verkoop als de verhuur met als doel het maximale verkoop/verhuur resultaat te behalen. Ik geef verkoopstyling adviezen, richt volledig lege woningen in en ontzorg mensen bij het stylen van hun huis voor de verkoop.

IK ZOEK iemand die mij gaat ondersteunen en werk uit handen kan nemen, die voor ca 32 uur per week beschikbaar is, flexibel is, gedreven is, bereid is om de handen uit de mouwen te steken en een kei is in social media.
IK BIED JE een erg leuke, commerciële en creatieve functie waarbij je zowel op kantoor als op locatie actief bent, een leuke werkomgeving, een contract voor bepaalde tijd en een marktconform salaris. (Richtlijn ca. € 2.000,00 bij een 40-urige werkweek)
FUNCTIE VEREISTE
* goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
* rijbewijs (bezit eigen auto is niet nodig)
* representatief
* afgeronde MBO OPLEIDING
* Affiniteit met vastgoed & interieur
* goede computer skills en ruime ervaring met Social Media
* Fit in lijf (het is veel (lichtgewicht) sjouwen en lopen)
HEB JE INTERESSE? stuur dan je CV en brief met foto naar femke@femverkoopstyling.nl

Ik ben niet bereikbaar voor telefonische acquisitie.