Ons team.

Bij Femke van der Mee
Verkoopstyling.

Previous
Next
Als kind al was ik meer geïnteresseerd in het lezen van de woonkrantjes dan in de Donald Duck. Het liefst fietste ik langs te koop staande woningen. Het kon niet anders dan dat ik na mijn middelbare school koos voor een vervolgopleiding tot makelaar.

In 1999 kreeg ik mijn droombaan bij RSP Wonen in ’s-Hertogenbosch. Hier heb ik bijna 14 jaar met veel liefde en succes gewerkt als makelaar. Een huis verkopen had voor mij altijd met mensen te maken.

Samen met mijn man en kinderen woon ik in ons geliefde ’s-Hertogenbosch. Toen de kinderen (tweeling) geboren werden besloot ik het roer om te gooien. De woningmarkt zat op slot en ik zag een kans om mensen te helpen met het wel verkopen van hun huis. En het werkte!

Mijn ruime kennis van onroerend goed gecombineerd met mijn passie voor interieur en mijn gevoel voor mensen en wonen maakte mijn bedrijf tot een succes en een extra tool voor makelaars om hun woningportefeuille beter te presenteren.

Als gediplomeerd makelaar o/g (lid Vastgoedpro), gecertificeerd verkoopstyliste door House of KIKI, docent bij NIA en premium stylist bij Cubiqz in combinatie met ruime ervaring in de makelaardij, heb ik alle kennis en ervaring in huis om u te helpen.

Ten slotte weet ik als geen ander hoe een koper naar een nieuw aan te kopen woning kijkt.
Femke van der Mee
Femke van der mee.
's-Hertogenbosch
Wat is het leuk om je eigen huis in te richten en het regelmatig te restylen met leuke nieuwe woonaccessoires.

Sinds kort woon ik samen met mijn vriend in onze eerste koopwoning en kan ik me dus lekker uitleven op ons interieur. Soms zegt hij tegen mij: “ Hebben we nog niet genoeg accessoires en planten?” “Tuurlijk niet, het maakt onze woning juist gezellig! “, is steeds mijn antwoord.

Als afgestudeerd specialist natuur en vormgeving en mijn oog voor detail houd ik me vooral bezig met interieur, de laatste trends en het stekken van planten. Ik vind het leuk om te zien dat er van een stekje een grote nieuwe plant kan groeien.

Na mijn opleiding In & Outdoor Design heb ik net als Femke de cursus verkoopstyling van House of KIKI gevolgd. Wat leuk dat ik nu de kans krijg om veel werkervaring op te doen en mezelf te ontwikkelen. Ik ben een aanpakker en zit niet graag stil.

Naast mijn passie voor interieur en verkoopstyling, ben ik in mijn vrije tijd veel bezig met hockey en ga ik graag uit eten met vrienden en familie.
Manon van Gaalen
's-Hertogenbosch
Mijn naam is Elise Scheutjens en ik studeer aan het Koning Willem I college in ’s-Hertogenbosch. Voor mijn derdejaars stage heb ik gekozen voor een stage in de verkoopstyling branche bij Femke van der Mee verkoopstyling. Interieur is een van grootste passies. We hebben onlangs zelf ons huis verkocht en gaan binnenkort verhuizen. Ik vind het daarom juist ook nu een heel interessant vak en ben benieuwd naar alle ins en outs van verkoopstyling.
stagiaire.
's-Hertogenbosch