Ons team.

Bij Femke van der Mee
Verkoopstyling.

Previous slide
Next slide
Als kind al was ik meer geïnteresseerd in het lezen van de woonkrantjes dan in de Donald Duck. Het liefst fietste ik langs te koop staande woningen. Het kon niet anders dan dat ik na mijn middelbare school koos voor een vervolgopleiding tot makelaar.

In 1999 kreeg ik mijn droombaan bij RSP Wonen in ’s-Hertogenbosch. Hier heb ik bijna 14 jaar met veel liefde en succes gewerkt als makelaar. Een huis verkopen had voor mij altijd met mensen te maken.

Samen met mijn man en kinderen woon ik in ons geliefde ’s-Hertogenbosch. Toen de kinderen (tweeling) geboren werden besloot ik het roer om te gooien. De woningmarkt zat op slot en ik zag een kans om mensen te helpen met het wel verkopen van hun huis. En het werkte!

Mijn ruime kennis van onroerend goed gecombineerd met mijn passie voor interieur en mijn gevoel voor mensen en wonen maakte mijn bedrijf tot een succes en een extra tool voor makelaars om hun woningportefeuille beter te presenteren.

Als gediplomeerd makelaar o/g (lid Vastgoedpro), gecertificeerd verkoopstyliste door House of KIKI, docent bij NIA en premium stylist bij Cubiqz in combinatie met ruime ervaring in de makelaardij, heb ik alle kennis en ervaring in huis om u te helpen.

Ten slotte weet ik als geen ander hoe een koper naar een nieuw aan te kopen woning kijkt.
Femke van der mee.
's-Hertogenbosch
Mijn naam is Sylvana en ik woon samen met mijn man en 2 kinderen in een fijn huis in Vlijmen.

Als tiener vond ik het al leuk om mijn kamer te veranderen en keek ik graag naar de bekende woonprogramma’s. Dit resulteerde in een opleiding interieurstyling. In mijn loopbaan was ik werkzaam als etaleur, interieurstylist en visual merchandiser. Een oog voor interieur en vormgeving heb ik daardoor zeker en dit pas ik toe in de verkoopstyling.

Je vindt mij thuis tussen de planten, want daar heb ik nooit genoeg van. Ik ben een grote plant- en dierenliefhebber. Daarnaast zoek ik graag de rust op met een goed boek. Je vindt mij ook vaak in de kringloop, daar ga ik graag op zoek naar mooie schatten om te pimpen. Want creatief ben ik zeker, ook samen met de kids. Thuis wordt er dan ook regelmatig weer het een en ander veranderd of aangepakt.

Ik kom graag bij jou langs om van jouw thuis een goed verkoopbaar huis te maken.
Sylvana van rooij-damen
's-Hertogenbosch
stagiaire.
's-Hertogenbosch