Werkwijze & tarieven.

Van Femke van der Mee Verkoopstyling.

Werkwijze & tarieven

Iedere woning en iedere situatie is anders. Dat vraagt om een stuk creativiteit en een actieve aanpak. Wij zien uw woning als een marketingobject en zo zullen we het ook benaderen.

Van een stylingadvies tot een complete styling&inrichting, waarbij wij u geheel kunnen ontzorgen van alle verhuis en opruim-stress, alles is mogelijk.

Bij een stylingadvies gaan we samen met u de woning bekijken en geven we u in iedere ruimte bruikbare tips en adviezen om uw woning zo goed mogelijk te presenteren. We letten hierbij op de zichtlijnen, ruimte, de nadelen en de voordelen en zullen samen met u kijken wat haalbaar is en waarmee we het maximale resultaat kunnen behalen, binnen alle redelijkheid.

U krijgt deze tips & adviezen van ons uitgewerkt via email, zo kunt u zelf aan de slag en de punten afstrepen. Daarna is uw huis gereed voor woning fotografie, welke doorgaans via uw makelaar wordt geregeld.

Indien gewenst is het mogelijk om een na-styling te laten doen van uw woning. U bepaalt zelf hoe uitgebreid dit gebeurt. Het kan een laatste check zijn voor de fotograaf komt, waarbij alle puntjes nog even op de i worden gezet, maar het volledig ‘ontzorgen’ van alle activiteiten is ook mogelijk. Kortom u kunt dit zelf bepalen.

Naast een stylingadvies zijn wij gespecialiseerd in het compleet verkoopklaar maken van woningen en appartementen. Een lege woning straalt nagenoeg geen sfeer en emotie uit. Kandidaten kunnen lastig zien wat de mogelijkheden zijn, oneffenheden vallen veel meer op en de ruimtes lijken doorgaans kleiner. Door onze jarenlange ervaring in de makelaardij weten we de doelgroep voor een woning goed te bepalen en zo kunnen we met een doelgerichte inrichting inspelen op gevoel en emotie.

Vanuit ons ruime magazijn aan de Zuiderpassage hebben we voor iedere doelgroep een passende inrichting. We maken gebruik van stijlvolle meubels, de realistische kartonnen meubels van Cubiqz en eigentijdse trendy accessoires.

Indicatie van tarieven

 • Stylingadvies €210

  Opname & uitwerking.

 • Styling & inrichting €390

  Vanaf prijs. Afhankelijk van wensen.

 • Inrichting van een lege woning €990

  Vanaf prijs. Afhankelijk van wensen.

 • Uurtarief €90

  Voor adviserende of uitvoerende uren.

Tarieven inclusief BTW

Buiten 15 km rondom ’s-Hertogenbosch wordt er € 0,25 per kilometer in rekening gebracht.